Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bit Windoors Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Usi pietonale metalice
Brand
Rezistente la foc
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Usa rezistenta la foc Delta
Ultimul model din gama usilor rezistente la foc, Delta este o usa de securitate ce inglobeaza cele mai avansate inovatii tehnologice si are o structura similara celorlalte usi din aceiasi gama. Use se poate caracteriza prin instalare si intretinere rapida. Construita si asamblata fara sudura, usa este clasificata in categoria EI2 60 C5, dupa ce au trecut testele efectutate intr-un laborator recunoscut.

Usa multi-functionala Ensamblada
Usa Ensamblada isi trage numele de la sistemul de fabricare dezvoltat de Andreu si patentat in anul 1974. Mai tarziu, acest design, bazat pe o tehnica de asamblare a usii fara sudura, a fost adoptat de piata usilor metalice si acum este foarte raspandit in acest sector. Calitatea designului si varietatea dimensiunilor sunt cartacteristici ce definesc usa Andreu Ensamblada.

Usa rezistenta la foc Turia
Aceste usi se caracterizeaza printr-o buna versatilitate, ambele componente - rama si apripa - din aceasta gama de usi au design diferit, in acord cu specificatiile proiectului, si incorporeaza diferite accesorii. Aceste usi indeplinesc dubla functie de securitate si design, si oferea eficienta si adaptabilitate la orice structura arhitecturala. Multumita numeroaselor posibilitati, usa Turia este unul din cele mai apreciate produse de la Andreu de catre cei profesionisti.

Usi anti-foc Univer
Flexibilitatea utilajelor si a echipamentelor computerizate permit fabricarea rapida a usilor rezistente la foc (REI 30, 60, 120) atat in versi-unea cu un canat cat si in cea cu doua canaturi, inclusiv usi glisante. Acestea sunt disponibile in dimensiuni standard sau speciale si intr-o paleta cromatica variata. Structura usilor NINZ este con-fectionata din otel zincat galvanizat, ranforsata cu profile metalice. La interior usile sunt izolate cu fibra minerala, iar fetele exterioare sunt vopsite epoxy-poliesteric in camp electrostatic.

Usi anti-foc Proget
Echipamentele computerizate permit fabricarea rapida a usilor rezistente la foc (REI 30, 60, 120) atat in versi-unea cu un canat cat si in cea cu doua canaturi, inclusiv usi glisante. Acestea sunt disponibile in dimensiuni standard sau speciale si intr-o paleta cromatica variata. Structura usilor NINZ este con-fectionata din otel zincat galvanizat, ranforsata cu profile metalice. La interior usile sunt izolate cu fibra minerala, iar fetele exterioare sunt vopsite epoxy-poliesteric in camp electrostatic.

Usi metalice multi-functionale Rever
Flexibilitatea utilajelor si a echipamentelor computerizate permit fabricarea rapida a usilor multi-functionale atat in versiunea cu un canat cat si in cea cu doua canaturi. Acestea sunt disponibile in dimensiuni standard sau speciale si intr-o paleta cromatica variata. Structura usilor NINZ este confectionata din otel zincat galvanizat, ranforsata cu profile metalice. La interior usile sunt izolate cu fibra minerala, iar fetele exterioare sunt vopsite epoxy-poliesteric in camp electrostatic.
Din Gura in Gura